Spuitwerk: stucwerk en sauzen in 1

Tijd voor een update van uw muren? Of bent u net verhuisd en moeten de wanden netjes worden afgewerkt?

Voor een luxe en stijlvolle afwerking van uw wanden en plafonds is spuitwerk de ideale oplossing. Luani Design spuit woon-, slaap-, kinder-, badkamers en keukens in een nieuwe kleur én zorgt voor een mooie uitstraling.

Wat is spuitwerk?

Met spuitwerk boelen we de stuctechniek waarbij spuitpleister door middel van een spuit wordt aangebracht. Op deze manier worden de wanden geëgaliseerd. Dit wordt ook wel spack spuiten genoemd.

Dit wordt gedaan in 2 lagen. De eerste laag is de meslaag. Deze egaliseert de oppervlakte; kuiltjes en bobbeltjes worden weggewerkt. Deze laag wordt gevolgd door de afkorrellaag. Deze bepaalt de uitstraling van het stucwerk.

Binnen deze afkorrellaag kunt u kiezen uit fijne en grove korrels, van 1 mm tot 2,5 dik.

Waarom kiezen voor spuitwerk?

Spuitwerk is een goedkope maar stijlvolle oplossing voor het afwerken van wanden. Door spack te spuiten, is er minder materiaal nodig, de spack wordt immers egaal en efficiënt aangebracht. Daarbij kan de stukadoor sneller werken. Het spuiten kost minder tijd dan traditioneel stuken.

Vooral in nieuwbouwhuizen wordt deze techniek veelal toegepast. Op deze manier worden de wanden die behang klaar opgeleverd worden, én netjes afgewerkt én voorzien van de gewenste kleur.

Ook bij het opknappen of verbouwen van uw eigen huis is spuitwerk vaak een uitkomst.

Wat kost het spackspuiten in Alphen aan den Rijn bij Luani Design?

Luani rekent een vaste prijs per m2 voor het spackspuiten van wanden en plafonds. De totale kosten van dit stucwerk hangen onder andere af van de grootte van de opdracht. Wilt u het hele huis gespoten hebben? Dan kunnen wij in overleg een mooie aanbiedingsprijs maken.

De kosten voor het spackspuiten kunnen erg verschillen. Luani spuit voor scherpe prijzen en biedt u tegelijkertijd een goede service. Aandacht voor het eindresultaat staat bij hem voorop!

Waarom spackspuiten door Luani Design?

Luani heeft al meer dan 12 jaar ervaring in het afwerken van wanden en plafonds op zijn naam staan. Begonnen in loondienst, was het ruim 12 jaar terug toch wel tijd voor zichzelf te beginnen. In deze tijd leerde Luani meer en meer. Hierdoor is Luani Design nu uitgegroeid tot een betrouwbare partner in Alphen voor onder meer Spackspuiten.

Luani staat voor:

  • Netjes resultaat
  • Schone oplevering
  • Afspraak is afspraak
  • Klaar binnen de afgesproken tijd
  • Geen onverwachte of onduidelijke kosten

Wilt u uw muur laten spuiten? Neem contact op met Luani.

Luani Design logo
Luani Design