Sauswerk voor een mooi eindresultaat

Beton, pleisterwerk of gipskartonplaten elke ondergrond vraagt om een ander latexmateriaal.

Sauswerk op plafonds en wanden kan in verschillende kleuren worden aangebracht. Hierdoor creëert u de juiste sfeer in uw woning.

Wat is sauzen?

Als Luani het over sauzen heeft, dan heeft hij het over het verven van wanden en plafonds. (Andere zaken vallen hier niet onder) Dit met de klassieke verfkwast en – roller, zonder spuiten en dergelijken. Veel mensen in Alphen kiezen voor sauswerk ten opzichte van andere verftechnieken doordat met sauzen een wand netjes kan worden afgewerkt zonder al te veel rommel en vuil. Daarbij komt dat sauswerk uniek te maken is, door te kiezen voor een structuur.

Wanneer kiest u voor het sauzen van muren?

Wilt u een kleine muur voorzien van een nieuwe kleur of opnieuw verven omdat de huidige witte kleur eerder geel is geworden? Dan is sauzen vaak handiger dan bijvoorbeeld spuiten. Bij kleine oppervlaktes is het handmatig verven voordeliger.

Ook wanneer u een speciaal effect wenst te creëren op de muur is het handmatig sauzen de beter keuze.

Wilt u weten of sauzen de techniek is voor uw muur? Vraag het Luani.

Sauswerk in Alphen aan den Rijn van Luani Design

Luani staat in Alpen a/d Rijn bekend om zijn sauswerk. Wanden en plafonds zijn onherkenbaar na een nieuwe laag verf. Hierbij spelen de netheid van werken maar ook de nieuw gekozen kleur een grote rol.

Wilt u uw wanden laten schilderen door een vakman? Neem contact op met Luani. Om te beginnen maakt Luani een afspraak met u. Hij kan dan kijken om wat voor een opdracht het gaat, u een kosten inschatting geven en eventueel adviseren bij kleur en materiaal keuze.

Vervolgens wordt een afspraak gemaakt voor de data waarop de opdracht zal worden uitgevoerd. Luani zorgt altijd voor een strakke planning waardoor het saus werk op tijd af is. Hierbij staan netjes werken, aandacht voor details en een schone oplevering voorop. Onze afspraak is een afspraak, zowel op gebied van tijd als resultaat.

Elke opdracht verdient alle aandacht en concentratie zodat het resultaat er weer 1 is om trots op te zijn.

Voorbereiding op het Sauswerk van wanden en plafonds

Voordat Luani aan de slag kan met het betere sauswerk van uw wanden, moeten wanden en plafonds glad zijn. Hoe strakker de ondergrond is, hoe mooier het eindresultaat wordt. Soms is daarom reparatie van het stucwerk of nieuw stucwerk nodig.
Ook zal Luani u vragen om de kamer zo goed als leeg te maken en /of meubels af te dekken. Dit voorkomt uiteraard ongewenste verfvlekken.

Wat zijn de kosten voor Sauswerk in Alphen aan den Rijn bij Luani Design?

Luani Design hanteert vaste prijzen voor sauswerk. We rekenen kosten per m2. Voor grote opdrachten waarbij bijvoorbeeld het hele huis moet worden voorzien van een nieuwe laag verf, kunnen we samen een gereduceerd tarief afspreken.

Het (opnieuw) sauzen van uw muren en plafonds voor een goede uitstraling

Is het tijd voor een nieuwe kleur op de muur? Of mag dezelfde kleur er weer op maar dan zonder vlekken en verkleuringen? Luani Design realiseert graag net geschilderde muren en plafonds voor u. Of het nu gaat om de muren van de woonkamer, het plafond in de hal of de wanden van de slaapkamer. Luani Design saust uw muren in de gewenste kleur.

Maak nu een afspraak

Luani Design logo
Luani Design