Schilderwerk

Luani Design richt zich op totaal onderhoud, schilderwerk in de ruimste zin van het woord. Wat zoveel wil zeggen als het in topconditie brengen en houden van uw onroerend goed.
Nadat Luani Design zich op de hoogte heeft laten brengen omtrent de wensen van de potentiële opdrachtgever, volgt een grondige inspectie aan het onderhavige object. Met deze informatie en vakkennis is Luani Design in staat iedere opdrachtgever een passende offerte te doen toekomen met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Naast onderhoud kan Luani Design ook uw interieur verfraaien. De Luani Design beheerst diverse wand afwerkingtechnieken zoals: behang, glaszetten, meerkleuren verf, en sierpleisters.

Spachtelputz

Shpachtelputz is een binnen en buitenkwaliteit sierpleister op kunstof basis, met een grote kleur vastheid en een groot waterdamp doorlatend vermogen . 
het is tevens boen en stootvast en verkrijgbaar in meer dan duizend kleuren het is overschilderbaar met elke latex en wordt met en span opgebracht, shpachtelputz heeft een fraai korrelstructuur die bij elke interieur past.

Luani Design logo
Luani Design