Diensten

Diensten

Stucwerk

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het afwerken van wanden en plafonds met stucwerk, traditioneel ‘uit de kuip’. Bij (nieuwbouw)woningen, bedrijfspanden en renovatieprojecten komen verschillende ondergronden voor. Van metselwerk tot beton is het mogelijk om de wanden en plafonds strak en glad af te werken

Lees meer over Stucwerk

Lijstwerk & ornamenten

Als finishing touch in uw woonkamer of slaapkamer kunt u kiezen voor het laten plaatsen van een ornament of lijst aan uw plafond. Een lijst of ornament past niet alleen in een traditionele woning, maar kan ook heel goed uitkomen in een modern interieur.

Lees meer over Lijstwerk & ornamenten

Spuitwerk

Luani Design werkt alleen voor de particulieren sector.

  • Spuitwerk is een van de meer luxere afwerkingen
  • Spuitwerk is de laatste jaren enorm populair geworden, met name bij particulieren. 
  • Spuitwerk is er in alle kleuren maar kan ook gecombineerd worden met meerdere kleuren.

Lees meer over Spuitwerk

Sauswerk

Beton, pleisterwerk of gipskartonplaten…voor iedere ondergrond is er een aparte latex. Sauswerk op plafonds en wanden kan in verschillende kleuren worden aangebracht. Hierdoor creëert u de juiste sfeer in uw woning. Voordat de schilder aan zijn werk kan beginnen moeten wanden en plafonds glad zijn. Hoe strakker de ondergrond is, hoe mooier het eindresultaat wordt. Soms is daarom reparatie van het stucwerk nodig.

Lees meer over Sauswerk

Schilderwerk

Luani Design richt zich op totaal onderhoud, schilderwerk in de ruimste zin van het woord. Wat zoveel wil zeggen als het in topconditie brengen en houden van uw onroerend goed. Nadat Luani Design zich op de hoogte heeft laten brengen omtrent de wensen van de potentiële opdrachtgever, volgt een grondige inspectie aan het onderhavige object.

Lees meer over Schilderwerk

Luani Design logo
Luani Design